Vendégkönyv

A Kőbüfé minden dolgozója törekszik arra, hogy éttermünkben jókat egyenek-igyanak, jól érezzék magukat, ki tudjanak kapcsolódni, a nálunk eltöltött idő egy jó emlék maradjon. Írja meg nekünk legkedvesebb Kőbüfé-élményét! Mi az, ami igazán megragadta Önt, amiért szeret idejönni?

Vendégeink írták

Nekünk egy intézmény a Kőbüfé….ide szoktunk jönni beszélgetni, bámészkodni, kicsit megpihenni, inni egy sört… Az egész áraszt valami időtlenséget, nosztalgiát….közelben a gyermekvasút és egy jó séta a Normafa is…. A terasz felújítás is jól sikerült, komfortosabb lett… Jó itt megpihenni….kívánom, hogy ne változzon semmi, és még sokszor találkozzunk jó kedvvel, egészségben!!!
– Juli/Ati

Hm, Kőbüfé? reggeli kávé barátokkal, esti borozgatások, kellemes hangulat, napsütéses terasz, árnyas kerthelység, barátságos személyzet és vezetés, néhány hónap munka, magával ragadó környezet, törzsvendégek, a felsorolásból kihagyhatatlan Frici cica és végül de nem utolsósorban egy fontos és marasztaló személyes élmény 🙂 Ezek, amik elsőre eszembe jutnak a helyről. Gyakran élvezem itt a kávézás hangulatát jó társaságban, vagy olykor egy-egy italt este kedvesemmel, olykor egy vacsorát. Ezenkívül a Kőbüfé ideális helyet nyújtott a rendkívül jó hangulatú, hajnalig tartó 30. szülinapi bulimnak is. Köszönet mindenért és további sok sikert kívánunk!
– Zsuzsi & Tibci

Szilveszter előtt, dec. 30-án betértem Önökhöz, és egyszerűen nem hittem a szememnek. Ilyen ízléses, hangulatos, meghitt vendéglátó helyet Magyarországon nem igen lehet találni, főleg így, hogy egy kiránduló helyen lévő „egyszerű kis büféről” van szó, ami valójában nem is egyszerű, hanem nagyszerű! Én sokat jártam Ausztriában és Németországban, ahol egy rövid ideig éltem is, és most ugyanazt a berendezést, dekorációt véltem felfedezni Önöknél is, amit akkor ott láttam. Szóval csak gratulálni tudok az ízléses, hangulatos, meghitt berendezéshez. Sajnos ottlétemkor csak forralt bort ittam, de a jövőben mindenképpen újra be fogok majd térni Önökhöz, és a bőséges, ínycsiklandozó ételválasztékból mindenképpen meg fogok kóstolni valamit nagyon finomat, hogy ne csak a lélek élvezzen, hanem a has is. Boldog új évet kívánva üdvözletemet küldöm.
– Semler Éva

Az elmúlt sok sok év alatt nagyon sok kedves emlék fűződik a Kőbüféhez, de mindközül a 25. születésnapom volt a legemlékezetesebb, amikor kedvesen, testvéreim és barátaim meglepetés születésnapi összejövetelt szerveztek, és a Kőbüfét választották helyszínül. Ezúton is köszönöm, hogy kedvenc helyem otthont adott ennek az összejövetelnek. A buli nagyon jól sikerült és életreszóló élmény volt. A palacsintatorta, amit sütöttetek különösen megkoronázta az estét.
Köszönöm: Imre Laci

Rendszeres „vendégjáró” vagyok nálatok. A hely igazán hangulatos és nagyon ínycsiklandozó a kínálat! Különösképpen a helység cicája tetszett, amint a jó kis melegben, miközben mi önfeledten beszélgettünk barátainkkal, ő békésen, édesen szunyókált a mögöttünk lévő széken:) Amúgy nagyon szuper minden! A kiszolgálás dinamikus, panasz nem lehet rá! Minden jót kívánok továbbra is!
– Zita

Nagyon szeretem ezt a helyet, mert itt mindig szívesen látnak akár leizzadva melegítőben is!
– Tábori Dalma

Nagyon szeretek a Kő Büfében lenni és enni. Kitűnő az étlap és az ételek is nagyon finomak. Már a téli kínálatot is kipróbáltam „rezgő kocsonyát” fogyasztottam és nagyon ízletes volt, csak úgy mint a halászlé. Bélát is nagyon szeretjük és a személyzet többi tagja is mindig udvarias és segítőkész. Kellemes karácsonyt a Kő Büfé minden munkatársának!
– Mátrai Dávid

Kedves Kőbüfé, nagyon finom a rántott csirke comb filé!

Köszönjük: Csehi Zoltán és Ágoston

Férjem majdnem napi vendég Önöknél, mert nagyon szereti a cég forralt borát. Sehol olyan jól ízesített forralt bort nem lehet kapni, mint Önöknél. A másik nagy kedvenc a gulyásleves, ami szintén kitűnő minőségű. Szeretjük a nyár estéket is, kellemes, hűs időtöltés. Mi a szemben lévő hegyen lakunk, a 61-es villamossal és a fogassal jutunk el Önökhöz.
– Karcsay Marianna és Rezső

Egy kellemes erdei séta után, egy hangulatos vendéglőbe betérni, finomakat enni, inni, mi kellene más? 🙂
– Édenné Széll Judit

Nagyon szeretem a Kőbüfét, a Normafa egyik legjobb vendéglátóhelye volt a múltban is és most is. Sok sikert és a Kellemes Ünnepeket kívánok minden egyes dolgozójának!
– Zsolti

Köszönjük, mindazoknak akik megosztották velünk Kőbüfés élményeiket.